Ülejõe kook


Ülejõe Marjakook / Berrycake from Ülejõe / Bessencake van ülejõe

Muretaigen / Batter / Deeg

250 g margariini / 250 g butter / 250 g boter

1 dl suhkurt / 1 dl sugar / 1 dl suiker

6 dl jahu / 6 dl flour / 6 dl bloem

1 tl küpsetuspulbrit / 1 teaspoon baking powder / 1 theelepel bakpoeder

1 muna / an egg / 1 ei

Vahusta või suhkruga, lisa muna + jahu + küpsetuspulber.

Beat butter with sugar, add an egg + flour + baking powder.

Meng boter en suiker, voeg een ei toe + bloem + bakpoeder.

Kate / Cover / Bovenlaag

0,5 l marju (mustikad, vaarikad, punased sõstrad vms)

0,5 l berries (blueberries, raspberries, redcurrents ect)

0,5 l bessen (bosbessen, frambozen, aalbessen, enz.)

500 g hapukoort (10%) / 500 g sour cream (10% fat) / 500 g zure room (10 % vet)

3 sl tärklist / 3 tablespoon starch / 3 soeplepels zetmeel

200 g suhkrut / 200 g sugar / 200 g suiker

Sega hapukoor, tärklis, suhkur; kalla koogil olevatele marjadele ning pista ahju (200 kraadi juures)!

Mix sour cream, starch, sugar; place the berries on the batter and pour it over with the mixed cover! Oven on 200 degree.

Meng zure room, zetmeel en suiker ; spreid de deeg uit op een met bakpapier bedekte ovenplaat, doe de bessen op de bodem, giet het zure roommengsel over de bessen. Bak in de oven 30 à 40 minuten op 200 graden.

Jätku kooki;)!

Bon appetit!

maasikas

Advertisements

Lisa kommentaar

Filed under Retseptid

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s